Професионални фотографски услуги за вашите поводи…

Предлагам цялостно или почасово фотозаснемане на сватбения ви ден от самото начало, подготовката булката до официалния му край, разрязването на сватбената торта. Подхождам с въображение към репортажното отразяване на всички сватбени ритуали и приятни емоции, съпътстващи празничния ден. Ще уважа всеки ваш гост, изявил желание да се снима и ще насърчавам тези, които се боят да го сторят. Разбира се, не може и без фотосесия на сватбената двойка, моята професионална препоръка е да отделите колкото е възможно повече време за нея. Няма ограничение в броя на заснетите кадри получавате ги всичките обработени и в тяхната максимална резолюция. Можете да се възползвате и от безплатна онлайн галерия (с персонален код за достъп) с избрани моменти от тържеството, която да споделяте с роднини и приятели.

За най-добри резултати и пълно отразяване на вашия сватбен ден, моята професионална препоръка е да се възползвате от опцията за заснемане от двама сватбени фотографи. Това снема напрежението, дава гъвкавост и повече творческа свобода. Вие получавате две гледни точки и двойно повече разнообразие от кадри, на които да се насладите.

Заснемане на сватбено тържество от един фотограф в рамките на 10 часа е на цени от 980лв. Заснемане от двама фотографи е на цени от 1590лв.

Не забравяйте да ми изпратите запитване на мейл или чрез формата за контакт. В отговор ще получите актуалната ми ценова оферта, в която на няколко страници са описани всички технически и финансови параметри на предлаганите от мен услуги.

Сватбени-снимки_3_1


15


7

Извършвам професионално фотозаснемане на кръщенета, както от един, така и екипно от двама фотографи. Снимки от моята работа можете да разгледате в секция “Галерии”. Предлагам гъвкаво почасово тарифиране, без ограничение в броя на заснетите кадри. Всички мои услуги могат да бъдат оформени и като ваучер, подарък за вашите близки и приятели. Направете конкретно запитване чрез формата за контакт или е-майл, в отговор ще получите актуалната ми ценова оферта.

Заснемане на кръщене_1


Заснемане на кръщенета_2


1


Извършвам професионално фотозаснемане на абитуриентски балове и дипломирания, както от един, така и екипно от двама фотографи. Снимки от моята работа можете да разгледате в секция “Галерии”. Предлагам гъвкаво почасово тарифиране, без ограничение в броя на заснетите кадри. Всички мои услуги могат да бъдат оформени и като ваучер, подарък за вашите близки и приятели. Направете конкретно запитване чрез формата за контакт или е-майл, в отговор ще получите актуалната ми ценова оферта.

Абитуриентски бал_1

дипломиране1


Diplomirane


абитуриентски_бал_1

Извършвам професионално фотозаснемане на Рождени дни и юбилеи на деца и възрастни, както от един, така и екипно от двама фотографи. Снимки от моята работа можете да разгледате в секция “Галерии”. Предлагам гъвкаво почасово тарифиране, без ограничение в броя на заснетите кадри. Всички мои услуги могат да бъдат оформени и като ваучер, подарък за вашите близки и приятели. Направете конкретно запитване чрез формата за контакт или е-майл, в отговор ще получите актуалната ми ценова оферта.

Детски рожден ден_1


Rojden_den_viki


Детски рожден денОрганизирам детски и семейни фотосесии, фотосесии на домашни любимци, както в студио, така и на открито. Снимки от моята работа можете да разгледате в секция “Галерии”. Предлагам гъвкаво почасово тарифиране, без ограничение в броя на заснетите кадри, както и в броя на участниците във фотосесията. Всички мои услуги могат да бъдат оформени и като ваучер, подарък за вашите близки и приятели. Направете конкретно запитване чрез формата за контакт или е-майл, в отговор ще получите актуалната ми ценова оферта.

Детска фотосесия_1фотосесия

Освен вашите лични поводи, заснемам професионално и фирмени партита, презентации, награждавания. Можете да ме потърсите за продуктова фотография, заснемане на интериори, храни, както и да актуализираме вашата снимка за CV. Всички мои услуги могат да бъдат оформени и като ваучер. Направете конкретно запитване чрез формата за контакт или е-майл, в отговор ще получите актуалната ми ценова оферта.

kvadrat 1KolajФотокнигата е албум, при който снимките са директно отпечатани върху страниците. Това дава неограничена свобода на оформление и творческо изпълнение на изцяло индивидуален дизайн. В този албум се срещат стилът и класиката с иновацията и възможностите на дигиталната технология. Ограничения няма, всичко е усет и въображение. В него открих свободата на творческата изява. Със своята уникалност и високо качество този албум би задоволил и най-изискания вкус. В “Галерии” можете да рагледате снимки от различни събития, както и съответния дизайн на фотокниги, правени по повода.

paketiОсвен сватбен този тип албум може да бъде направен и със снимки от вашето лятно пътешествие, екскурзия, юбилей, абитуриентски бал, фирмено парти и други. Ако имате купища разпиляни дискове и снимки, донесете ги, аз ще ги подредя в книгата на вашите спомени.

Всички мои услуги могат да бъдат оформени и като ваучер, подарък за вашите близки и приятели. Направете конкретно запитване чрез формата за контакт или е-майл, в отговор ще получите актуалната ми ценова оферта.

Фотокнига