ФОТОКНИГИ С УНИКАЛЕН ДИЗАЙН

Фотокнигата е албум, при който снимките са директно отпечатани върху страниците. Това дава неограничена свобода на оформление и творческо изпълнение на изцяло индивидуален дизайн. В този албум се срещат стилът и класиката с иновацията и възможностите на дигиталната технология. Ограничения няма, всичко е усет и въображение. В него открих свободата на творческата изява. Със своята уникалност и високо качество този албум би задоволил и най-изискания вкус. В “Галерии” можете да рагледате снимки от различни събития, както и съответния дизайн на фотокниги, правени по повода.

paketi

Освен сватбен този тип албум може да бъде направен и със снимки от вашето лятно пътешествие, екскурзия, юбилей, абитуриентски бал, фирмено парти и други. Ако имате купища разпиляни дискове и снимки, донесете ги, аз ще ги подредя в книгата на вашите спомени.

Всички мои услуги могат да бъдат оформени и като ваучер, подарък за вашите близки и приятели. Направете конкретно запитване чрез формата за контакт или е-майл, в отговор ще получите актуалната ми ценова оферта.

Фотокнига