СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ

Предлагам цялостно или почасово фотозаснемане на сватбения ви ден от самото начало, подготовката на булката до официалния му край, разрязването на сватбената торта. Подхождам с въображение към репортажното отразяване на всички сватбени ритуали и приятни емоции, съпътстващи празничния ден. Ще уважа всеки ваш гост, изявил желание да се снима и ще насърчавам тези, които се боят да го сторят. Мога да споделя идеи, къде и кога, ще е най-удачното време за артистичната ви фотосесия. Няма ограничение в броя на заснетите кадри получавате ги всичките обработени и в тяхната максимална резолюция. Можете да се възползвате и от безплатна онлайн галерия (с персонален код за достъп) с избрани моменти от тържеството, която да споделите с роднини и приятели.

За най-добри резултати и оптимално отразяване на вашия сватбен ден, професионалната ми препоръка е да се възползвате от опцията за заснемане от двама сватбени фотографи. Това снема напрежението, дава гъвкавост и повече творческа свобода. Вие получавате две гледни точки и двойно повече разнообразие от кадри. Което е гаранция за 100% удовлетвореност от заснемането и рецепта за страхотен сватбен албум. Не забравяйте да погледнете и предлаганите от мен фотокниги!

Заснемане на сватбено тържество от един фотограф в рамките на 10 часа е на цени от 980лв. Заснемане от двама фотографи е на цени от 1590лв.

Изпратете ми кратка информация за вашият празник на мейл или чрез формата за контакт. В отговор ще получите актуалната ми ценова оферта, в която на няколко страници са описани всички технически и финансови параметри на предлаганите от мен услуги. Направете запитване от тук!


Сватбени-снимки_3_1

15

7