СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ

Предлагам цялостно или почасово фотозаснемане на сватбения ви ден от самото начало, подготовката булката до официалния му край, разрязването на сватбената торта. Подхождам с въображение към репортажното отразяване на всички сватбени ритуали и приятни емоции, съпътстващи празничния ден. Ще уважа всеки ваш гост, изявил желание да се снима и ще насърчавам тези, които се боят да го сторят. Разбира се, не може и без фотосесия на сватбената двойка, моята професионална препоръка е да отделите колкото е възможно повече време за нея. Няма ограничение в броя на заснетите кадри получавате ги всичките обработени и в тяхната максимална резолюция. Можете да се възползвате и от безплатна онлайн галерия (с персонален код за достъп) с избрани моменти от тържеството, която да споделяте с роднини и приятели.

За най-добри резултати и пълно отразяване на вашия сватбен ден, моята професионална препоръка е да се възползвате от опцията за заснемане от двама сватбени фотографи. Това снема напрежението, дава гъвкавост и повече творческа свобода. Вие получавате две гледни точки и двойно повече разнообразие от кадри, на които да се насладите.

Заснемане на сватбено тържество от един фотограф в рамките на 10 часа е на цени от 980лв. Заснемане от двама фотографи е на цени от 1590лв.

Не забравяйте да ми изпратите запитване на мейл или чрез формата за контакт. В отговор ще получите актуалната ми ценова оферта, в която на няколко страници са описани всички технически и финансови параметри на предлаганите от мен услуги.

Сватбени-снимки_3_1

15

7